Θεραπεία κιρσών

ΚΙΡΣΟΙ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

ΚΙΡΣΟΙ : Η μετά Laser εποχή στη θεραπεία των κιρσών είναι πλέον εδώ με τη χρήση κυανοακρυλικής κόλλας

Η τελευταία εξέλιξη, μετά και από το laser, στην αντιμετώπιση των κιρσών αφορά τη χρήση ειδικής κόλλας σύγκλεισης. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη και φιλική για τον ασθενή τεχνική. Είναι ελάχιστα επεμβατική, ιδιαίτερα ασφαλής με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτει ελάχιστους περιορισμούς στην εφαρμογή της και είναι εξαιρετικά ασφαλής.

Σε σχέση με τις θερμικές μεθόδους (laser, RFΑ) δεν απαιτείται κάποια μορφή αναισθησίας τοπικά, ενώ, επειδή δεν υπάρχει θερμότητα, δεν υπάρχει και η πιθανότητα εγκαύματος του δέρματος ή τραυματισμού νεύρων.  Επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, συνήθως την ίδια ημέρα της θεραπείας . Δεν απαιτείται ούτε η εφαρμογή της ισχυρής ελαστικής κάλτσας που συνοδεύει τις άλλες μεθόδους και ταλαιπωρεί τους ασθενείς. Με πλήρη έγκριση από τους αρμόδιους φορείς, τόσο στην Ευρώπη (CE) όσο και στην Αμερική (FDA). Οι ασθενείς που έχουν ήδη αντιμετωπιστεί με τη νέα μέθοδο, επιβεβαιώνουν απόλυτα τα άριστα αποτελέσματα και την ασφάλεια της τεχνικής αυτής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου ?

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα τόσο όσον αφορούν τα συμπτώματα όσο και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου ?

Η νέα μέθοδος είναι σχεδιασμένη για να επιτρέπει την ΑΜΕΣΗ επαναφορά στην εργασία και την καθημερινή δραστηριότητα.

Η μέθοδος προκαλεί πόνο ?

Οι περισσότεροι ασθενείς δεν αναφέρουν κανένα επώδυνο σύμπτωμα.

Υπάρχουν εκχυμώσεις (μελανιές) μετά το πέρας της διαδικασίας ?

Δεν παρατηρούνται εκχυμώσεις ή οιδήματα μετά την επέμβαση

Σε τι διαφέρει η μέθοδος από το Laser ?

Η μέθοδος χρησιμοποιεί μια ειδική κυανοακρυλική κόλλα που συγκολλά τα τοιχώματα των φλεβών μεταξύ τους και στη συνέχεια ο οργανισμός μας απορροφά την υπολειμματική φλέβα. Το laser προκαλεί θερμική εξάχνωση της φλέβας. Η μεγάλη θερμότητα απαιτεί μεγάλη ποσότητα τοπικού αναισθητικού και σε περίπτωση που η φλέβα είναι επιφανειακή υπάρχει ο κίνδυνος του δερματικού εγκαύματος ή του τραυματισμού παρακείμενων νεύρων. Πέραν αυτού η χρήση αναισθητικής ουσίας μπορεί να προκαλέσει μετεγχειρητικά πόνο και οίδημα.

Γ. ΕλευθερίουΓια περισσότερες πληροφορίες καλέστε σήμερα στο 2107474184 τον Αγγειοχειρουργό Γ. Ελευθερίου για εκτίμηση της πάθησης και παροχή διευκρινήσεων για νέα αυτή επαναστατική μέθοδο.